ALGEMENE VOORWAARDEN

I.v.m de aangepaste Corona maatregelen gelden onze normale Algemene Voorwaarden. Klanten dienen zelf de keuze te maken als ze tijdens deze periode een bestelling willen plaatsen. Bestellingen plaatsen is op eigen risico.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Hagalicious Cakes aanbiedt. Door een bestelling te plaatsten ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Hagalicious Cakes.

Bestelling plaatsen
Je kunt een bestelling plaatsen enkel via of via www.hagaliciouscakes.nl.
Informatie kun je opvragen via onze social media, e-mail en Whatsapp.
Het is aangeraden minimaal 3 tot 4 weken van tevoren te bestellen. Het liefst eerder zodat je zeker bent van een plekje.
Vermeld de leverdatum, het aantal personen, wensen qua design/kleuren en voorkeur voor smaak/vulling, naam/leeftijd en alle belangrijke informatie die van toepassing kunnen zijn.
Je kunt foto’s en ideeën ter inspiratie bijvoegen. Foto’s ter inspiratie worden niet 100% nagemaakt tenzij het ontwerp het niet toelaat. Ook kunnen er kleur en ontwerp verschillen ontstaan.

Als alle informatie compleet is wordt de factuur in orde gemaakt.  Tevens ontvang je ook de bijbehorende betaalverzoek. Na het goedkeuren van de factuur kun je de (aan)betaling voldoen door de toegestuurde betaalverzoek.

Hagalicious Cakes is niet verantwoordelijk voor leverings- en/of communicatieproblemen veroorzaakt door foutief doorgegeven informatie.

Betaling
Aanbetalingen dienen binnen 2 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Het resterende bedrag dient 30 dagen voor de leverdatum te zijn voldaan (m.u.v. last minute bestellingen en bestellingen v.a €150,-/bruidstaarten).
Indien er geen tijdige betaling heeft plaatsgevonden behoudt Hagalicious Cakes het recht om je bestelling te annuleren. *Indien er een aanbetaling heeft plaatsgevonden wordt er bij geen tijdige betaling van het resterende bedrag de aanbetaling niet geretourneerd. 

 • Bestellingen en bruidstaarten
  Aanbetaling van 50% van het totaalbedrag binnen 2 dagen na factuurdatum. Het resterende bedrag dient 8 weken voor de leverdatum te zijn voldaan.
 • Last minute bestellingen
  Zijn bestellingen binnen 30 dagen voor de leverdatum. Deze dienen direct te worden voldaan.

Bestelling annuleren en/of wijzigen

*De aanbetaling van 50% van het factuurbedrag is niet-restitueerbaar bij het annuleren van je bestelling.

Bij bestellingen die volledig zijn betaald:

 • Bij annulering tot 30 dagen (of tot 8 weken voor bruidstaarten) ontvang je het resterende bedrag retour.
 • Bij annulering binnen 30 dagen (of binnen 8 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum is restitutie van de volledige betaling niet meer mogelijk.
  Wij storten binnen 30 dagen je betaling terug.

Wil je een wijziging doorgeven of je bestelling verplaatsen?
Doe dit het liefst zo snel mogelijk. Wijzigingen en verplaatsingen* kunnen tot 30 dagen(of 8 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum worden doorgegeven.
Wij doen altijd onze uiterste best om mee te denken en/of oplossingen te zoeken.
*(m.u.v. grote bestellingen, aantal personen, thema/ontwerp, geboetseerde figuren en/of suikerbloemen en speciaal bestelde artikelen).

Datum verplaatsen kan enkel vooruit en als de gewenste nieuwe datum beschikbaar is.

Prijzen en assortiment
De vermelde prijzen op onze website zijn inclusief btw, tenzij anders is aangegeven.
Alle offertes zijn vrijblijvend, tenzij anders is aangegeven. Offertes en facturen zijn 2 dagen geldig en gelden niet voor toekomstige overeenkomsten.
De prijzen en het assortiment dat op onze website wordt aangeboden kan ten alle tijden worden gewijzigd.

Allergenen
Hagalicious Cakes maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken.
Dit zijn Gluten, Ei, Pinda, Noten, Soja, Melk(inclusief Lactose), Cacao en Sesam.
Ook kunnen de producten sporen van allergenen bevatten. De producten worden in een ruimte geproduceerd waar diverse allergenen aanwezig zijn. Als je een allergie hebt dien je dit ten alle tijden te vermelden om problemen te voorkomen. Hagalicious Cakes is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

Afhalen en bezorgen

 • De bestellingen dienen op de leverdatum en binnen de afgesproken tijd opgehaald te worden. 
 • De stapeltaarten worden opgebouwd opgehaald. 
 • Alle bestellingen worden in taartdozen ingepakt.

Ben je verhinderd? Neem dan tijdig contact met ons op.

Het algemene advies luidt: op de vloer van de auto (voor of achter) of in de kofferbak. Op schoot of op de stoel wordt afgeraden omdat de taart tijdens de rit kan gaan schuiven of beschadigen.
Bij warme of tropische temperaturen dien je je bestelling met de airco aan of de bestelling in een koeltas/koelbox met koelelementen te vervoeren.

Bestellingen kunnen tegen een meerprijs worden bezorgd. De bestellingen kunnen bij afleveren door ons op de daarvoor bestemde tafel opgebouwd en gepresenteerd worden. Als de klant niet aanwezig is op de locatie dient er door de ontvanger een verklaring te worden ondertekend dat de bestelling correct en ongeschonden is afgeleverd en opgebouwd.

Als de bestelling door de klant zijn opgehaald of door ons is afgeleverd ligt de verantwoordelijkheid bij de klant. Hagalicious Cakes is niet aansprakelijk voor vervoersschade of ontstaande schade aan de bestelde producten na het ophalen.

Bewaren
Hagalicious Cakes gebruikt enkel vullingen (luchtige crème met diverse toevoegingen) die voor een langere tijd buiten de koelkast bewaard kunnen worden.

Alle producten (m.u.v koekjes) dienen bij warme temperaturen in de koelkast bewaard te worden als ze langer dan 3 uur buiten de koelkast staan. Plaats ze niet in de volle zon.
Bij koude temperaturen kunnen alle producten op een koele plek bewaard worden.
De producten kunnen het beste op kamertemperatuur gegeten worden. De producten dienen min. 2 uur voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal tot 3 dagen na het ophalen/afleveren bewaard worden. Hagalicious Cakes is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de bestellingen vervoerd en of bewaard wordt na het ophalen/afleveren.

Onmacht
Hagalicious Cakes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden waarbij wij vanuit ons kant niet kunnen leveren de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zullen wij dit eerst met de klant bespreken en proberen wij om een passende oplossing te vinden.
Zolang wij als dienst kunnen leveren blijven de overeengekomen overeenkomsten van kracht.

Klachten
Als je niet tevreden bent over de producten dien je dit direct of binnen 24 uur na het ophalen/bezorgen te melden bij ons. Hierbij dien je een stuk van het product en foto’s te kunnen overhandigen zodat wij deze kunnen beoordelen. Aan de hand hiervan kunnen wij een passende oplossing bieden. Kun je geen stuk van het product en/of foto’s overhandigen of zijn de 24 uur al verstreken dan word je klacht niet in behandeling genomen.

Copyrights en Intellectueel eigendom
Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, social media pagina’s) die je op deze site (Hagalicious Cakes en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Hagalicious Cakes of zijn gelicentieerd aan Hagalicious Cakes.
Hagalicious Cakes mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

pastedGraphic.png

Door een bestelling te plaatsen ga je automatisch akkoord met de bovenstaande Algemene Voorwaarden.