ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Hagalicious Cakes aanbiedt. Door een aanmelding via de mail of onze FB-pagina ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Hagalicious Cakes.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via of via onze FB-pagina.

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding door middel van een factuur met bijbehorende betaalverzoek. Deze is nog 2 dagen na de factuurdatum geldig.

De aanmelding is definitief als de betaling tijdig is verwerkt.

Houd er rekening mee dat sommige banken de betaling niet direct naar ons overmaken. Hier dien je zelf rekening mee te houden.

Als er binnen de afgesproken datum geen betaling heeft plaatsgevonden behoudt Hagalicious Cakes het recht om de aanmelding te annuleren. Dit betekent dat de betaling voor de einddatum die op de factuur staat bij ons binnen moet zijn.

Workshop annuleren

Mocht je onverhoopt toch niet naar de workshop kunnen komen, dan kun je je natuurlijk afmelden of de workshop annuleren.

In alle gevallen brengen wij €25,00 administratiekosten in rekening. Deze wordt van het geretourneerde bedrag afgehaald.

Tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de gekozen workshopdatum wordt het bedrag van de workshop bij afmelding geretourneerd.

Annuleer je binnen 4 weken voor workshopdatum dan vervalt alle recht op teruggave. Natuurlijk mag je zelf een plaatsvervanger regelen dan zijn bovenstaande voorwaarden niet van toepassing. Wel dient deze de basistechnieken onder de knie te hebben. Graag vernemen wij wie er in jouw plaats komt.

Wij storten binnen 30 dagen je betaling terug.

Winterse weersomstandigheden In geval van winterse weersomstandigheden geldt het volgende:

Mocht er een negatief reisadvies/code rood (aantoonbaar via nieuwskanalen) zijn gegeven, dan zoeken we samen naar een oplossing om de workshop te verplaatsen. Zonder negatief reisadvies wordt er geen geld teruggegeven.

Aanvang workshop

De workshopruimte is ca. 15 minuten voor aanvang geopend. Tot die tijd zijn wij bezig met de voorbereidingen. Wij verzoeken je om op tijd aanwezig te zijn, zodat we ook op tijd kunnen beginnen. Indien je later denkt te komen is het prettig als je ons even inlicht via het telefoonnummer 0683579238.

Prijzen

De genoemde prijzen zijn, tenzij anders is aangegeven, inclusief alle ingrediënten en gebruik van materialen tijdens de lessen.

Copyrights en Intellectueel eigendom

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, social media pagina’s) die je op deze site (Hagalicious Cakes en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Hagalicious Cakes of zijn gelicentieerd aan Hagalicious Cakes.

Hagalicious Cakes mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

Workshops die bij ons gevolgd worden mogen niet gekopieerd worden voor eigen workshops.  Ze zijn strikt voor persoonlijke doeleinden. Tevens geldt dit ook voor de werkbeschrijvingen, recepturen, mondelinge uitleg, tips en trucs. 

Indien dit wel het geval is worden er juridische stappen ondernomen.

pastedGraphic.png

Door een bestelling te plaatsen ga je automatisch akkoord met de bovenstaande Algemene Voorwaarden.