Basisworkshop

Tijdens deze workshops worden de basisinformatie, het gebruik van de geschikte ingrediënten, gereedschappen, materialen en de werkwijze besproken.

Na elke uitleg gaan we samen aan de slag met de technieken en krijg je de nodige hulp waar nodig is.
Ook word er gekeken hoe je te werk gaat en naar je werkhouding om te kijken waar je extra op kunt letten en waar we verbetering in kunnen brengen.

Voor de Basisworkshops wordt er extra tijd in gepland zodat je genoeg tijd hebt om de technieken te kunnen oefenen.

Tevens leer je hoe je de kostprijsberekening van je taarten kunt berekenen en krijg je alle tips en trucs.
Na afloop van de workshop krijg je ook de nodige informatie hoe je het best mooie foto’s van je producten kunt maken. Je krijgt ook de nodige informatie voor het inpakken van de taart.

De gemaakte taart, recepturen en kostprijsberekening neem je mee na afloop.

Na de workshops kun je ook bij ons terecht voor vragen en advies m.b.t de workshops.

*De workshops volg je alleen* en op jouw eigen tempo.

*Of een eigen door jouw samengesteld groepje van 2 personen.

*Prijzen zijn per persoon.

Strak afsmeren met SMBC, Drip en Decoratie | €300,-
  • Cake bakken
  • Swiss Merengue Botercreme maken
  • 1 vulling naar keuze maken
  • Cake vullen
  • Strak afsmeren met SMBC
  • Dripganache maken
  • Driptechniek toepassen
  • Decoreren

*Vullingen o.b.v onze voorraad,      *Afsmeren en decoreren met een gewenste kleur,

*Simpel decoreren kan eventueel met bloemen, rozen, chocolade, macarons en/of sprinkels wat op voorraad is.

Strak afsmeren met Ganache, Drip en Decoratie | €300,-
  • Cake bakken
  • Swiss Merengue Botercreme maken
  • Ganache maken
  • 1 vulling naar keuze maken
  • Cake vullen
  • Strak afsmeren met ganache
  • Dripganache maken
  • Driptechniek toepassen
  • Decoreren

*Vullingen o.b.v onze voorraad,      *Afsmeren en decoreren met een gewenste kleur,

*Simpe decoreren kan eventueel met bloemen, rozen, chocolade, macarons en/of sprinkels wat op voorraad is.

Sharp Edge Ganache & Fondant | €275
  • Cake bakken
  • Ganache maken
  • Swiss Merengue Botercreme maken
  • Ganache maken
  • 1 vulling naar keuze maken
  • Biscuit vullen
  • Strak afsmeren met ganache
  • Bekleden met fondant
  • Drum Afwerken

*Vullingen o.b.v onze voorraad, *Bekleden kan in een gewenste lichte kleur of wit.