Gevorderden workshops

Tijdens deze workshop leer je de extra kneepjes om je taarten strak af te smeren en strak te bekleden.
Bij elke stap krijg je de nodige uitleg en demonstratie waarna je zelfstandig elke stap met de juiste begeleiding gaat uitvoeren.
Tevens wordt er ook gekeken hoe je te werk gaat en naar je werkhouding om zo te kijken waar je extra op kunt letten en waar we verbeteringen in kunnen brengen.

Let er wel op dat deze workshops enkel te volgen zijn als je de basistechnieken zoals vullen,
afsmeren en het bekleden met fondant al onder de knie hebt.
Tijdens de workshops ga je na elke demonstratie namelijk zelfstandig aan het werk.
Hierdoor krijg je de nieuwe technieken sneller onder de knie.

Tijdens de Gevorderden workshops gaan we het ook hebben over de zakelijke kant van het taarten maken zoals het kritisch kijken en nadenken over waar jij naartoe wilt, je werkwijze, aanbod, inkoop, communicatie, algemene voorwaarden, klanten en marketing.

Heb je bepaalde vragen dan kun je ook tijdens de workshop stellen.

Na afloop van de workshop krijg je ook de nodige informatie hoe je het best mooie foto’s van je producten kunt maken. Je krijgt ook de nodige informatie voor het inpakken en aanvullende informatie voor klanten.

De gemaakte taart, recepturen en aanvullende informatie voor klanten neem je mee na afloop.

Na de workshops kun je ook bij ons ook terecht voor vragen en advies m.b.t de workshops.

*De workshops volg je alleen* en op jouw eigen tempo.

*Of een door jouw samengesteld groepje van 2 personen. Beiden volgen dan apart dezelfde workshop.

*Prijzen zijn per persoon.

Strak afsmeren met SMBC, Drip & Decoratie | €350
  • Swiss Merengue Botercreme maken
  • 2 vullingen naar keuze maken
  • Hoge Cake vullen
  • Strak afsmeren met SMBC
  • Dripganache maken
  • Driptechniek toepassen
  • Decoreren

*Vullingen o.b.v onze voorraad,
*Afsmeren en decoreren met een gewenste kleur,
*Simpel decoreren kan eventueel met bloemen, rozen, chocolade, macarons en/of sprinkels wat op voorraad is.

 

Strak afsmeren met Ganache, Drip en Decoratie | €350,-
  • Swiss Merengue Botercreme maken
  • Ganache maken
  • 2 vullingen naar keuze maken
  • Hoge Cake vullen
  • Strak afsmeren met ganache
  • Dripganache maken
  • Driptechniek toepassen
  • Decoreren

*Vullingen o.b.v onze voorraad,
*Afsmeren en decoreren met een gewenste kleur,

*Simpel decoreren kan eventueel met bloemen, rozen, chocolade, macarons en/of sprinkels wat op voorraad is.

 

Sharp Edge Ganache & Fondant | €350
  • Swiss Merengue Botercreme maken
  • Ganache maken
  • 2 vullingen naar keuze maken
  • Cake vullen
  • Strak afsmeren met ganache
  • Strak bekleden met fondant
  • Sharp Edgetechniek toepassen
  • Drum afwerken
  • Decoreren en/of Drippen

*Vullingen o.b.v onze voorraad,
*Bekleden kan in een gewenste lichte kleur of wit.

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

3